Juweliers

Modieus werken in Sixton werkkleding

sixton plaatje

Sixton is een Italiaanse werkschoenen fabrikant. De werkschoenen worden ontwikkeld en geproduceerd in de fabriek in Casalserugo (Padova). Het Italiaanse vakmanschap is terug te vinden in het uiterlijke en kleine details van de werkschoenen. In de loop der jaren is het merk uitgegroeid tot één van de grootste schoenen producenten in Europa. Met een brede collectie schoenen en laarzen is er voor elke vakman een schoen die voldoet aan de veiligheidseisen en het budget.

Sixton Werklaarzen

In Nederland staat Sixton vooral bekend om de Montana Werklaarzen. De Montana Werklaarzen combineren stijl, comfort en veiligheid. Uniek aan de Montana is dat deze verkrijgbaar is met Outdry® membraam. Dit is een extra laag tussen de buiten- en binnenzool die ervoor zorgt dat de werklaarzen waterdicht zijn. Een unieke technologie maakt het mogelijk dat de waterdichtheid niet ten koste gaat van het ademende vermogen van de laarzen. Gegarandeerd warme en droge voeten met de Montana Laarzen. Met de laarzen kan je prima na een werkdag langs de supermarkt. Ook worden de Sixton Werklaarzen veel gebruikt in de vrije tijd tijdens bijvoorbeeld voetbalwedstrijd of in de paardensport.

Sixton Werkschoenen

De Sixton Werkschoenen zijn verkrijgbaar in vele modellen, maten en uitvoeringen. Vrijwel voor elk vakgebied en budget is er een passend model. Sixton zet met name in op de kwalitatieve schoenen gemaakt van hoogwaardige materialen. Een voorbeeld is één van de meest verkochte modellen, de Sixton Corvara. Dit model is gemaakt van Nubuck Leder wat als eigenschap heeft dat het vocht afvoerend is. PU leder is een goedkopere materiaalsoort die deze eigenschap niet heeft. Aan de voorkant van de schoenen is een extra stukje materiaal ingezet wat zorgt dat de schoenen flexibel zijn bij elke stap. De Corvara heeft een S3 veiligheidsnorm en is verkrijgbaar in het zwart en bruin.

Sixton Lugano

Speciaal voor de Nederlandse markt wordt de Lugano geproduceerd. Deze Instap Werkschoenen zijn ontwikkeld voor een maximaal draagcomfort tijdens elke stap. Een unieke eigenschap van de Lugano is de Neopreen sluiting. Het voordeel van Neopreen ten opzichte van Elastiek is dat Neopreen minder snel uitrekt en hierdoor de schoenen langer een strakke/goede pasvorm hebben. Dit voorkomt bijvoorbeeld het sloffen door het te los zitten van de werkschoenen.

About Werkenvanuitjehart