werkenvanuitjehart.nl

Een tas van Myomy hoort erbij!

Myomy

Over tassen kun je het niet vaak genoeg hebben. Een tas is het mode-item dat je het meest zult dragen van alles wat je in de kast hebt hangen. Want een tas is behalve stylish ook erg praktisch. Je hebt een tas gewoon nodig. Of twee of drie tassen. Een tas van Myomy mag dan ook niet ontbreken in je collectie. Myomy heeft tassen in allerlei soorten en maten, maar ze zijn altijd mooi, zonder poespas en van hoge kwaliteit. Myomy maakt tassen waar je echt iets mee kunt. Je laptop mee? Geen probleem, daar is een speciale laptoptas voor ontwikkeld. Heel vaak je tas open en dicht? Ook geen enkel probleem. Myomy heeft tassen die lang mee gaan, je kunt je uitleven!
Myomy

De tassen van Myomy zijn zonder tierelantijntjes

Sommige vrouwen zullen dat misschien saai vinden, maar zonder tierelantijntjes betekent niet dat de tassen van Myomy zonder detail zijn. Integendeel! Deze tassen zijn van dusdanige kwaliteit en met dusdanig vakmanschap gemaakt, dat je die tierelantijntjes helemaal niet nodig hebt. Deze tassen zijn kunstwerken op zich! Gedoe en franjes en verschillende kleuren leiden alleen maar af van de tas zelf. En dat is zonde!

De tassen van Myomy zijn er voor de zakenvrouw

Begrijp me niet verkeerd, ook als je geen zakenvrouw bent, kun je prima met deze tassen voor de dag komen. Maar als zakenvrouw eis je net andere dingen van je tas. Je wilt dat de tas een professionele uitstraling heeft. Je wilt voldoende ruimte in je tas voor je laptop en je papieren. En je wilt dat de tas niet beschadigd of lelijk wordt als je ‘m een paar keer je auto in en uit gooit. De tas van Myomy heeft al deze kwaliteiten. Je zorgt met deze tas dat je je, zeker in de zakenwereld, een stuk zekerder voelt. Want vergis je niet, hoe je overkomt tijdens een eerste (of tweede) gesprek is en blijft bepalend. Misschien wel voor je toekomst!

Een tas van Myomy bestel je gewoon online

Of je nu gewoon zin hebt in een nieuwe tas, of dat je echt een tas nodig hebt (bijvoorbeeld voor je werk of voor een feestje), je wilt natuurlijk geen weken wachten op de levering van je bestelling. Maar in je drukke schema past een bezoekje aan de winkel ook niet. Daarom bestel je de Myomy tas gewoon online. Voor 23.30 uur besteld, is de volgende dag al in huis!

Mobiele versie afsluiten