werkenvanuitjehart.nl

Bespaar kosten laminaat leggen

kosten laminaat leggen

We willen allemaal een mooie vloer en vaak denken we goedkoper uit te zijn door zelf laminaat te leggen. Maar we vergeten daarbij dat het vaak zo is dat het zelf doen terwijl je er niet goed in bent, je uiteindelijk alleen maar meer kosten oplevert. Bespaar dus de kosten laminaat leggen door het door een professional te laten doen.

Wat zijn de kosten laminaat leggen?

Wat zijn de kosten voor het laminaat leggen door een professional? De kosten laminaat leggen zijn best goed uit te rekenen. We geven enkele voorbeelden zodat je je eigen berekeningen kunt maken.

De kosten laminaat leggen tussen de €6 – €11. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren zoals het type laminaat, de oppervlakte, de ondervloer, de afwerking van de vloer en de legwijze.

Laminaat leggen Gemiddelde kosten per m2
Laminaat leggen €6
Laminaat en ondervloer leggen €7
Laminaat, ondervloer en plakplinten leggen €8
Laminaat, ondervloer en overzetplinten leggen €10
Laminaat, ondervloer en hoge MDF plinten leggen €11
Laminaat diagonaal leggen €4 (meerprijs)

*Dit zijn gemiddelde indicatie prijzen die onze vloerspecialisten rekenen voor het leggen van een laminaatvloer. Deze kunnen afwijken van de prijzen in de offerte van de installateur.

Waarom niet zelf doen?

We kunnen genoeg horrorverhalen delen van mensen die de kosten laminaat leggen wilden besparen door de vloer zelf te leggen. Geloof ons, je wordt er niet vrolijk van. Vaak gaat er van alles mis, waardoor je meerdere pakken laminaat verspilt en daarnaast een hoop tijd. Tijd is namelijk ook geld. Als je dagen bezig bent met een vloertje van 10 vierkante meter, dan verspil je een hoop kostbare tijd. En dan kan je je afvragen of je de kosten laminaat leggen echt wel drukt. Of wat dacht je van het verhaal van de man die dacht dat hij handig was en vervolgens zijn hele vloer heeft verknalt door verkeerde stukken plinten af te zagen? Uiteindelijk heeft hij hele pakken laminaat verspilt en moest alsnog een professional laten komen om het af te maken. Hij heeft de kosten laminaat leggen niet bespaard, nee hij was uiteindelijk 3 x zo duur uit. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een professional. Zo weet je dat je de minste kosten laminaat leggen hebt.

Hoe vind je een goede?

Hoe vind je een goede professional? Simpel! Kijk op werkspot.nl en je vind daar allemaal gekwalificeerde vakmensen die uiteindelijk voor goede kosten laminaat leggen in je huis. Zoek iemand bij jou in de buurt, vraag een offerte aan en kies uiteindelijk voor degene bij wie jij een goed gevoel hebt.Zo heb je lage kosten laminaat leggen en krijg je een prachtige vloer zonder al te veel stress. We wensen je veel succes!

Mobiele versie afsluiten