werkenvanuitjehart.nl

Een container huren voor je houtafval

Container huren

Ben je flink aan het werk in de tuin? Je bomen aan het kappen en of snoeien? Je tuinhuisje slopen om er wat nieuws voor neer te kunnen zetten? Dan kun je wel een vuilcontainer gebruiken. Je hoeft dan niet telkens naar de vuilstort. Een container huren is zó geregeld. Een container huren scheelt je veel tijd en uiteindelijk ook geld. Je kunt het houtafval direct in de container kwijt en dat maakt dat een container huren ook nog zorgt voor extra veiligheid. Een container huren regel je gewoon online. In de meeste gevallen heb je de container al de volgende dag voor de deur staan. En in sommige gevallen zelfs nog dezelfde dag!

Een container huren voor takken en stronken

Soms ben je zó lekker bezig met snoeien dat je groene bak al vol zit, voor je zelfs maar aan de koffie toe bent. Een container huren voor tuin- en plantsoenafval is dan een aanrader. Door het huren van deze container zorg je ervoor dat alle takken, bladeren en ander tuinafval op de juiste manier wordt afgevoerd. In veel gevallen wordt het tuinafval gecomposteerd. Je snapt dat het van belang is dat je alleen composteerbare spullen in deze container kiepert.

Een container huren voor tuinhout

Als je écht even door pakt in je tuin, dan moet de schutting er misschien ook wel aan geloven. Maar een schutting mag je niet in de bak voor tuin- en plantsoenafval dumpen. Een schutting en alle bijbehorende artikelen zoals palen en deuren is over het algemeen gemaakt van geïmpregneerd hout. Dit hout moet apart worden afgevoerd. Een container huren voor tuinhout is dan de beste optie. In deze container kun je ook direct het hekje en je tuinhuisje kwijt. Zo zorg je dat alles op de juiste manier wordt afgevoerd.

Een container huren voor houtafval

Je zou denken dat bovenstaande opties ook over houtafval gaan, maar dat ligt, zoals je hebt kunnen lezen, toch iets genuanceerder. Een container huren voor houtafval doe je bijvoorbeeld als je flink aan het slopen bent geweest in huis. In deze container mag je de volgende houtsoorten plaatsen: massief onbehandeld hout, spaanplaat of vezelplaat, massief behandeld (geverfd) hout, hardhout en hardboard. Ik kan me goed voorstellen dat je door al die houtsoorten in de war raakt. Gelukkig zitten de mensen van de klantenservice voor je klaar. Zij kunnen je adviseren, zij weten namelijk alles van de diverse afvalsoorten.

Mobiele versie afsluiten