werkenvanuitjehart.nl

Beter werken met de telefoontas

telefoontas

Ondernemen vanuit je hart betekent niet alleen hart voor de zaak, maar ook hart voor je werknemers en hun welzijn. Daarom tippen wij je graag het ultieme kerstcadeau voor het gehele kantoor: de telefoontas. In deze blog lees je alles over hoe de telefoon het kloppende hart van de zaak kan worden.

Wat is een telefoontas?

Een telefoontas is een handige opberger voor mobiele telefoons. Het idee is eigenlijk heel simpel: de telefoontas bestaat uit een wanddoek die je met haken en ogen ophangt aan de muur of een object. Met het grootste gemak bevestig je de organizer bijvoorbeeld aan een kast, een deur of een whiteboard. Op het wanddoek zijn dertig vakken genaaid. Deze vakken zijn elk voorzien van een groot wit nummer. De vakken hebben daarnaast de perfecte afmetingen voor het opbergen van een mobiele telefoon.

Dat is ook gelijk het doel van dit product. In de individueel genummerde vakken kunnen tot wel dertig mobiele telefoons worden opgeborgen. De telefoons passen goed in de flexibele en zachte vakken. Zo blijven zij goed beschermd tegen stoten en vrij van krassen.

Waarom een telefoontas?

Je hebt vast wel eens blogs gelezen die adviseren om de telefoons van je werknemers en collega’s tijdens zakendiner op een stapel te leggen. De regel is dan vaak: wie het eerste zijn of haar telefoon pakt, betaalt de rekening. Een andere veel voorkomende methode is het verzamelen van alle mobiele apparaten in een grote plastic opbergbox. Hoewel het idee achter deze technieken zeker goed bedoeld is, werken ze in de praktijk vaak niet zo goed. Het risico op beschadigingen is groot en mobiele telefoons worden steeds duurder om te repareren of te vervangen. Daarnaast hebben veel mensen de allernieuwste modellen van een bepaald merk. Probeer jij jouw telefoon maar eens terug te vinden in een bak vol zwarte iPhone Xr’s.

Zoals ik net al kort benoemde is het idee goed, maar kan de uitvoering wel beter. Ons mobiele telefoongebruik vormt namelijk een steeds grotere belemmering in ons leven. Vooral op de werkvloer kunnen telefoons voor de nodige afleiding zorgen. Het verzamelen van telefoons op een centrale plek tijdens belangrijke momenten kan tot meer concentratie en effectiever werken leiden. De telefoontas biedt hiervoor de ultieme oplossing. Door bijvoorbeeld een telefoontas op te hangen in elke vergaderruimte, kunnen vergaderingen zonder verstoringen verlopen. Werknemers zullen veel minder bezwaar tonen tegen het opbergen van hun kostbare bezit. De telefoons zijn namelijk goed beschermd in de zachte vakken en door de nummers gemakkelijk en snel terug te vinden na afloop van de bespreking.

Gun ook jij je kantoor een betere concentratie en meer rust ter bevordering van ieders welzijn? Toon je hart voor de zaak door een telefoontas aan te schaffen!

Mobiele versie afsluiten